• Išparduota

LIOFILIZUOTOS AVIETĖS

2,90 €
Be mokesčių

Grynasis kiekis (g/ml) 10 g

Kiekis
Išparduota

Liofilizacija – tai pažangiausias produktų konservavimo būdas, kai uogos, vaisiai, daržovės ir kiti produktai yra užšaldomi ir išdžiovinami labai žemoje (-80 °C) temperatūroje vakuumo kameroje. Taip produkte esantis sušalęs vanduo iškart pereina į garų fazę, nepavirsdamas skysčiu. Būtent dėl to po liofilizacijos produktai nekeičia formos, tūrio, spalvos, išsaugomos jų aromatinės ir skoninės sąvybės.  Liofilizuoti produktai turi būti laikomi specialioje sandarioje pakuotėje, kad nesugertų drėgmės iš oro bei būtų apsaugoti nuo dienos šviesos. Šaltyje išdžiovintuose produktuose išlieka iki 98 proc. vertingųjų medžiagų.

LIF2

Specifinė nuoroda